Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

GENER
2020

Recollits 400 quilos de joguines solidàries que repartirà la Creu Roja a Reus

CATEGORIA

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Medi Ambient i de Desenvolupament Urbà i Via Pública, col·labora amb la campanya de recollida de joguines que organitzen aquest Nadal els treballadors de l’empresa FCC a Reus, amb la participació del Centre Comercial La Fira, i que ha aconseguit un total de 400 quilos de joguines solidàries. Aquest dijous s’han lliurat a la Creu Roja que els donarà a nens i nenes sense recursos.

La regidoria de Medi Ambient s’implica en aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la possibilitat d’allargar la vida útil de les joguines en bon estat, donant-les i reutilitzant-les. A més, la campanya té el doble objectiu de recollir joguines per donar-les a nens i nenes sense recursos.

Els punts de recollida s’han instal·lat a diversos edificis d'administració i serveis de l'Ajuntament com el Palau Municipal, l'antic Hospital Sant Joan, Serveis Territorials, Gestió Econòmica - Hisenda, la Casa Rull, Aigües de Reus, el Pavelló Municipal, les oficines de Reus Mobilitat, els mercats Central i del Carrilet i aquest any s'incorpora el Centre Comercial La Fira. També s’han pogut dipositar a les instal·lacions de FCC a Reus.


Com col·laborar amb AraCatalunya?