Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Ideari AraReus?

Ara Reus, és un partit jove nascut al 2011, es caracteritza per ser un partit de base municipalista, que treballa inicialment amb l’àmbit municipal. No depèn de cap ideologia regida per els centralismes de Barcelona i/o Madrid. Ara és un projecte polític plural, transversal i, integrador; fugin de les típiques estructures organitzatives de partit, de dalt cap avall, ben al contrari ens retro-alimenten del dia a dia dels municipis d’ avall cap amunt, un projecte sense personalisme on es treballa, per sobre de tot, pels municipis.

Ara Reus, és de base un moviment municipalista, lliberal, democràtic, social, avançat i progressista, al servei de la societat reusenca. Reus ha de tenir com objectiu la justícia social i la defensa dels drets de les persones i retornar la dignitat i la utilitat a la política contribuint a la construcció de una societat humanista, lliure i democràtica.

Ara, què pensem

Qui pot detectar millor que ningú les inquietuds i necessitats de la gent si no aquells que estem prop de la gent del poble?

Ara Reus, el partit municipalista de referència vol fer un pas endavant i presentar les seves propostes a tot Reus a tal fi.

Els pilars del moviment ARA

El passat és història, el present és passat i el futur és desconegut, anònim i fins i tot màgic.

En aquesta web és un breu i simbòlic recull del treball dut a terme per un ampli grup de persones que, amb responsabilitat ciutadana i amb l’ajut de molts ciutadans, defensem els interessos dels nostres pobles i ciutats.

Ens sentim orgullosos de treballar pels nostres pobles i ciutats – sense esperar res a canvi – per damunt de qualsevol ideologia política i de qualsevol bandera. Hem creat i desenvolupat propostes cent per cent municipalistes i hem estat valents en totes les nostres actuacions. Aquest és el nostre valor afegit.

Com col·laborar amb AraCatalunya?