Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

GENER
2020

La gala del 🐻 CAP NEN SENSE JOGUINA 🐻 omple centenars de persones el Teatre Fortuny Reus

CATEGORIA

Un Teatre Fortuny ple fins a la segona galeria va aconseguir esgotar totes les entrades per al final de la campanya solidària Cap Nen Sense Joguina de SER Catalunya i la Creu Roja Joventut. Les persones que volguessin assistir a la gala havien de canviar la seva entrada per una joguina, que es posaria a disposició de la Creu Roja perquè aquests ho distribuïssin als més de 2.000 nens i nenes que, de normal, no tenen accés. En total, i tan sols ahir a la nit, Reus va aportar 500 joguines a aquesta iniciativa solidària que va aconseguir reunir 2.366 joguines a totes les comarques de Tarragona.

Durant les entrevistes als responsables de la Creu Roja, Andrea Ros, de Creu Roja Joventut, es va fer ressò de la necessitat de més de 2.200 nens i nenes en tota la demarcació que no poden permetre rebre una joguina durant el nadal. És per això que l'entitat solidària treballa en la campanya des del mes d'octubre. Així es demanaven joguines noves a entrenar per edats de 0 fins a 14 anys d'edat, que després la pròpia Creu Roja s'encarregaria de classificar per edats.

A l'acte solidari van participar i van col·laborar diferents associacions culturals, esportives i comercials de la ciutat. Entre elles el Tomb de Reus o el Reus Deportiu, que ja va participar en la pluja de peluixos que es va fer durant la mitja part de l'enfrontament de el partit d'hoquei disputat entre el Reus Deportiu i el F.C. Barcelona el passat tres de desembre donant el tret de sortida a Cap Nen Sense Joguina.

 

El Lleó Petit de Reus i Els Xiquets de Reus, realitzant un pilar un cop es va saber el resultat final de la campanya, van posar el toc festiu i popular durant la gala d'ahir, en què se celebrava un programa radiofònic especial replet d'actuacions musicals en directe, com les de Porto Bello, el grup musical festiu format per diferents membres del territori. També va comptar amb la participació del cantant reusenc Joan Masdéu, Miquel Moya, a els Fagotistes, els pallassos Clownic, Maria Jacobs i els alumnes de el curs de teatre musical Buenafuente 's Actors. També la PASTISSERIA reusenca Huguet, va voler col·laborar elaborant unes galetes especials commemoratives.

La campanya Cap Nen Sense Joguina també ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Reus, la Fundació Reddis i la col·laboració de Reus Esport i Lleure.

Deu vegades més

Cap Nen Sense Joguina és una iniciativa consolidada a la província de Barcelona que ha fet el salt a el territori després que l'any passat la Cadena Ser Tarragona i Reus comencés una iniciativa nomenada la Màgia de la Ràdio que va recaptar més de 200 joguines. Aquest any doncs, les xifres s'han multiplicat per deu trencant tots les expectatives.

Tot i que ahir es va posar el punt final, aquesta campanya portava més d'un mes activa, durant el qual s'ha recorregut diversos municipis del territori. Des de la Sant Silvestre de Reus i Tarragona de l'31 de desembre, a el bany solidari de la Platja de l'Miracle, passant pel concert de Nadal de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya celebrat a Salou.


Com col·laborar amb AraCatalunya?