Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

FEBRER
2023

Daniel Rubio: “Votar Ara Reus és l'opció més segura d'estabilitat, progrés i prosperitat per a la nostra ciutat”

CATEGORIA
La candidatura d’Ara Reus a l’alcaldia de la ciutat s’ha presentat en una Sala Santa Llúcia totalment plena

El candidat d'Ara Reus a l'alcaldia de l'Ajuntament, Daniel Rubio Angosto, ha omplert de gom a gom la Sala Santa Llúcia en el que ha estat l'acte de presentació de la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals.

Daniel Rubio ha afirmat “som un partit municipalista, estem al servei de les persones i les posem al centre de les polítiques" i ha afegit que durant els darrers anys "hem registrat més de 2.000 incidències a les quals s'han donat resposta i solució".  Des de la candidatura d’Ara Reus tenen clar que el municipalisme real són els recursos, els quals, “han d’estar sempre al servei de la població des del consistori”. D’aquesta forma, Daniel Rubio ha demanat un vot “que serà diferent de la resta, perquè Ara Reus està per sobre de tots els drets de cadires que tenen els altres partits”. “Us puc dir molt clar que a partir del 29 de maig totes les formacions polítiques s’oblidaran del municipalisme”, ha afirmat.

‘Qui coneix Ara Reus, el compra’

Daniel Rubio té molt clar que "vull guanyar-me la confiança i ser l'alcalde de tots els reusencs” i ha assegurat que "qui coneix Ara Reus, el compra". L'objectiu, des dels municipis construir Catalunya, perquè votar Ara Reus "és l'opció més segura d'estabilitat, progrés i prosperitat per a la nostra ciutat". "La ciutadania sap que Ara Reus serà el vot més útil, hem demostrat que sabem gestionar el sector públic i administrar els diners públics de la forma més eficient", ha dit el candidat.

Els assistents decideixen els temes a exposar

Amb l'única pretensió d'escoltar a la ciutadania i percebre les seves inquietuds, els assistents han pogut triar, d’una forma interactiva i innovadora, els temes sobre els quals ha parlat Daniel Rubio. El primer tema seleccionat ha estat la Seguretat Ciutadana. Ha apuntat que “Reus és una ciutat segura” i ha posat en valor la tasca realitzada per la regidora de Seguretat, Convivència, Protecció Civil i Emergències, Dolors Vázquez. Defensa s’ha incrementat el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana fins a 161 i que refermen arribar als 200 agents durant el pròxim mandat.  Rubio ha valorat molt positivament la creació de les patrulles de proximitat i l’aposta per les noves tecnologies en l’àmbit de la seguretat, així com l'actualització de tots els plans d'emergència.

A continuació, l'alcaldable d'Ara Reus s'ha esplaiat sobre empreses i economia. Rubio sosté que “tenim grans oportunitats per encabir empreses importants i estem en una posició idònia per créixer”.

El tercer tema triat ha estat Medi Ambient. Com a regidor d’aquest ram, ha estat l’impulsor de la comercialitzadora Reus Energia, que, tal com a detallat el candidat d’Ara Reus, farà que es pugui comercialitzar energia pròpia a les llars de la ciutat. En aquest sentit, des de la candidatura es treballarà perquè en un futur Reus tingui més plaques solars.

Revisió de totes les polítiques fiscals i la creació del ‘Reus Central Park’

En el darrer tram del seu discurs, Daniel Rubio ha exposat quins seran alguns dels pilars fonamentals del programa electoral d'Ara Reus. El primer, la revisió de totes les polítiques fiscals. "Tenim capacitat econòmica per fer-ho", ha expressat el candidat d'Ara Reus. Es pretén reduir els impostos, basant-se en una economia sanejada. Altres iniciatives que presentarà Ara Reus és l'Ecotaxa, en el marc que qui més recicli menys impostos pagarà, polítiques d'ajudes pel que fa a l’ús de les energies renovables, la bonificació del 95% de l’impost de plusvàlues en tràmits patrimonials d’herències i bonificacions del 25% de l'IBI en habitatges actualment en desús que s'incorporin al lloguer assequible.

D'altra banda, Daniel Rubio ha expressat que els grans reptes de la ciutat "passen per les noves infraestructures, l'energia i la mobilitat". L'alcaldable d'Ara Reus ha explicat els projectes que s'inclouran en el programa electoral: la connexió de la zona nord, del Passeig Mata amb barri Gaudí, i la connexió de la zona sud amb la Universitat, l’Hospital i el Tecnoparc.

L'alcaldable d'Ara Reus també ha parlat de la creació del 'Reus Central Park'. Un gran pulmó verd ubicat als terrenys propietat d'ADIF a l'avinguda del Comerç i que actualment estan en desús, amb connexió entre tres punts: passeig de Mata, avinguda del Segle XX i l'avinguda del Comerç. Així mateix, Rubio s'ha compromès a construir "un Reus a un sol nivell", trencant totes les barreres arquitectòniques de la ciutat.

Preparat per liderar Ara Reus des de l’alcaldia

Daniel Rubio ha afirmat que "soc conscient dels reptes als quals s'enfronta la nostra ciutat i quins són els objectius a curt, mitjà i llarg termini que ens hem de marcar en l'àmbit municipal". L’alcaldable de la candidatura d'Ara Reus ha assegurat que “estic preparat per tot plegat, per liderar Ara Reus i convertir-me en un alcalde que il·lusioni i esperoni la seva ciutadania”.

L'acte ha comptat amb una breu intervenció del president d'Ara Catalunya, Josep M. Pujol, i del secretari general adjunt del PDeCAT, Marc Solsona, que juntament amb Ara Reus formen Ara Pacte Local, on es presentaran arreu de Catalunya amb més de 300 llistes electorals.


Com col·laborar amb AraCatalunya?