Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

MAIG
2023

Daniel Rubio: "Cal votar en clau local, a una política que escolta i ofereix solucions reals"

CATEGORIA

El candidat a l’alcaldia d’Ara Reus, Daniel Rubio Angosto, ha exercit el seu vot puntualment, a les 9 del matí, al col·legi electoral del Pavelló Olímpic.

Daniel Rubio ha fet una crida a la participació, tot esperant que els percentatges siguin similars a les eleccions del passat 2019. El candidat d’Ara Reus ha llençat un missatge d’il·lusió als votants de la ciutat: "Avui és un dia per pensar seriosament el que volem els reusencs i reusenques per al futur de la nostra ciutat. Cal votar en clau local, a una política que escolta i ofereix solucions reals".

Rubio ha afirmat que "ara és l'hora de la veritat, avui és el moment de veure els resultats de la feina feta, no només aquests darrers mesos, sinó dels últims anys. Ara Reus és el partit que més carrer ha trepitjat i ha picat més pedra escoltant les inquietuds dels ciutadans i ciutadanes i aportant-hi solucions". "Avui 28 de maig hem de trencar amb la visió oligàrquica dels partits tradicionals i rebatre el desencís i frustració que han provocat als reusencs i reusenques", ha dit el candidat a l'alcaldia d'Ara Reus.

El candidat del partit municipalista assegura que "he treballat i treballaré per fer entre tots una ciutat millor, sent l'alcalde que faci recuperar la il·lusió i el coratge a Reus". "No em cansaré de dir-ho, els que em coneixeu sabeu que la meva única vocació és treballar pels ciutadans de Reus", ha conclòs.

 


Com col·laborar amb AraCatalunya?