Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

NOVEMBRE
2022

Daniel Rubio Angosto escollit l’alcaldable d’Ara Reus per a les eleccions municipals del 23

CATEGORIA

L’Assemblea General Ordinària celebrada aquest dimecres 9 de novembre al vespre, ha ratificat la candidatura a l'alcaldia a Daniel Rubio a les eleccions municipals del 23. La militància i els simpatitzants de la formació han donat el suport de forma unànime al candidat. Daniel Rubio serà, per segona ocasió consecutiva, el candidat d'Ara Reus a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig de 2023. L'elecció s'ha fet amb el format de primàries, en què es podia presentar qualsevol militant del partit. L'única candidatura presentada ha estat la de Daniel Rubio.


Rubio en el discurs davant de la militància ha remarcat que vol “ser Alcalde per fer la vida més fàcil a tots els reusencs. Soc persona dialogant, capaç de teixir pont amb altres forces polítiques, que busca l’estabilitat i la governabilitat de la ciutat. El sentit comú, el compromís i la responsabilitat són els meus valors polítics. Vull ser l’alcalde dels 27 regidors”


Durant la presentació de l’Alcaldable ha exposat que és “conscient dels reptes als que s’enfronta la nostra ciutat i quins són els objectius que a curt, mig i llarg termini ens hem de marcar a nivell municipal. Des d’Ara Reus hem estat amatents dels canvis socials, econòmics, poblacionals, així com de les necessitats derivades del complexa món del que vivim.

Sobre algunes qüestions programàtiques s'ha exposat quines són les línies generals i les grans accions que s’hauran de dur a terme durant el proper mandat en matèria d’urbanisme, via pública, infraestructures, treball, indústria, mobilitat, sostenibilitat, energia, noves tecnologies, educació, cultura, comerç i seguretat entre altres. Venen temps incerts, no ens podem perdre en debats ideològics i s’ha de passar a l’acció. En el darrers 10 anys la política i la gestió municipal ha quedat anul·lada per la política nacional. Necessitem polítics i partits que prioritzin l’estabilitat i els principis de governabilitat i en aquest sentit només Ara Reus pot passar a l’acció, ha conclòs Rubio.


Ara Reus, l’opció més segura
El candidat a l’alcaldia per Ara Reus ha recalcat que “Votar a Ara Reus és votar l’opció més segura d’estabilitat, progrés i prosperitat per a la nostra ciutat. Els partits tradicionals han defraudat i desencisat a gran part de l’electorat però la ciutadania sap que Ara Reus serà el vot més útil. Hem demostrat tenir experiència en la gestió del sector públic i administrar els diners públics de la forma més eficient.”

Tal i com es va posar de relleu el dia de la presentació del llibre d’Ara Reus, 10 anys de municipalisme s’ha destacat que Ara Reus és un projecte polític que està fent història en
el mapa democràtic per ser l’únic partit municipalista que està present en l’Ajuntament d’una ciutat de més de 100.000 habitants i que s’està convertint en un fenomen de la
política catalana. Som el partit amb el votant més fidel i que consolida millor els seus resultats electorals en funció de l’índex de popularitat del projecte. Qui ens coneix ens
compra, ha afirmat Daniel Rubio. 


Acord Nacional Ara Pacte Local
També s’han tingut uns minuts durant l’assemblea de partit reusenc per explicar i ficar en valor l’acord de coalició al que s’ha arribat amb el Pdecat a nivell nacional. L’objectiu principal de la coalició és el de treballar en la creació d’un moviment municipalista ampli que posi el ciutadà al centre del sistema polític i que sigui capaç de configurar-se en tots els municipis de Catalunya que sigui possible, sigui quina sigui la seva realitat territorial. 

Aquest moviment neix per convertir-se en l’instrument polític que afronta els reptes de futur amb la mirada posada en les eleccions municipals del 2023 i que aglutinarà a altres candidatures concretes i a altres formacions polítiques d’àmbit local, territorial o nacional. L’objectiu és ser la coalició que relligui la diàspora d’un sector o d’un espai social demòcrata i de centre liberal que en els darrers anys s’ha quedat orfe de partit i de lideratges polítics. Sempre sota el lema “Des del municipi construïm Catalunya”.

Candidat Daniel Rubio.
Daniel Rubio Angosto és un reusenc de 41 anys, pare de dos fills. Actualment regidor de Recursos Humans i Medi Ambient de Reus i responsable de l'empresa municipal Reus Energia. Graduat superior en Comunicació, especialista en Periodisme Empresarial per la Universitat de Vic i Direcció en Periodisme, Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques per l’Escola Superior ESERP Business School. També ha treballat com a periodista en mitjans de comunicació com Ràdio Sant Pere i Sant Pau, Ràdio 4, Radio Nacional d’Espanya, Europa FM, 40 principals, Televisió Comtal, La Sexta, Cuatro o Antena 3 entre altres i ha sigut empresari en el sector de la Comunicació i del Periodisme.


Com col·laborar amb AraCatalunya?