Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

MAIG
2023

Daniel Rubio Angosto: "Aquests 2984 vots serviran i els posarem en un principi de governabilitat"

CATEGORIA

El candidat d’Ara Reus a l’alcaldia de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio Angosto, ha comparegut després de conèixer el 100% de l’escrutini per fer una valoració dels resultats. Daniel Rubio ha felicitat al PSC com a força més votada i ha enviat un missatge d'agraïment "a les 2984 persones que ens heu fet costat". El candidat del partit municipalista ha fet valdre que "ha estat una jornada electoral amb una baixada destacada de participació, i això s'ha notat".

"Les nostres expectatives s'han quedat curtes, volíem aconseguir un tercer regidor i ens hem quedat a 196 vots de fer-ho", ha afirmat Daniel Rubio. Malgrat tot, ha assegurat que la nota positiva ha estat "aquest increment de vots respecte les eleccions de 2019 i el poder mantenir-se com a partit municipalista en una ciutat de més de 100.000 habitants". "Ara pot seguir dient que està consolidat a la ciutat de Reus i els resultats no treuen que hem fet una gran campanya", ha exclamat Rubio.

Daniel Rubio ha assegurat que "aquests 2984 vots serviran i els posarem en un principi de governabilitat amb seny, sentit comú i compromís". "Seguiré treballant com he fet fins ara, comença una nova cursa", ha conclòs.


Com col·laborar amb AraCatalunya?