Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

MAIG
2019

Ara Reus presenta en públic la seva llista electoral

CATEGORIA

Aquest dimecres a la plaça Mercadal i davant de l’Ajuntament el candidat a l’Alcaldia per Ara Reus Daniel Rubio ha presentat la seva llista electoral formada per 27 persones, a més de 10 suplents. Una llista encapçalada per Daniel Rubio Angosto com actual número 1 de la formació i al que l’acompanya en les primeres posicions l’advocada del cas Innova Dolors Vázquez (núm. 2) i l’actual regidor d’Esports Jordi Cervera (núm.3). Entre les 10 primeres posicions hi ha 7 persones noves en comparació a l’anterior llista.

 

Paula Modol, professora del Pare Manyanet (núm. 4); Mustapha El Aad-dam, Guàrdia urbana de Reus (núm. 5); Cori Balanyà, Presidenta del Barri Fortuny (núm. 6); Ramon Palmerín, President AAVV Santuari Misericòrdia (núm. 7); Mary Argüelles, Serveis Socials (núm. 8); Carles Macaya, Director de l’Escola Els Ganxets (núm. 9); Verónica Trevejo, àmbit esport (núm. 10); Antonio Gesalí, moviment veïnal (núm. 11); Carmen Barragan, ensenyament i representant sindical de la Fundació Mas Carandell (núm. 12);  Xavi Gesalí, Cap de Colla dels Gegants de Reus (núm. 13); Mònica Ciuret, Serveis Socials (núm. 14); Rafael Quirós, Empresari (núm. 15); Rosa Mancebón, moviment veïnal (núm. 16); Jose Luís Latorre, Cultura, membre de la Banda de Cornetes i Tambors de Misericòrdia i Membre del Basilic (núm. 17); Claudia Fernández, ensenyament (núm. 18); Josep Lluís Rius, Cap de colla del Lleó de Reus (núm. 18); Vicky Llamas, treballadora de l’Hospital Sant Joan de Reus (núm. 19); Pere Margalef, botiguer del Mercat (núm. 20); Virginia Pallejà, membre de l’AAVV Mas Carpa (núm. 21); Manel Sánchez, gent gran (núm. 22); Susana Infantes, responsable de la Plataforma Yo ayudo o necesito (núm. 23); Jose Maria Riolobos, empresari de l’àmbit esportiu (núm. 24); Carme Guillén, Administrativa (núm. 26); i Noelia Solé, empresaria (núm. 27).

Com a suplents hi figuren: Joan Bosch, Maria Montuenga, Jordi Camarasa, Anna Llima, Israel Batista, Loli Pérez, Joan Ovejo, Isabel Vendrell, José Antonio Fernández i Tamara Valdepeñas.

El portaveu municipalista ha volgut destacar que a pesar del que diguin la resta de partits som la única formació purament municipalista de la ciutat i que nosaltres estem molt Allunyats dels partits generalistes sotmesos als centralismes de Barcelona, Madrid o Brussel·les, i això ens fa únics.

Rubio ha afirmat que la llista d’Ara Reus és una candidatura guanyadora, confirmada per un grup de persones que es senten com a seva la ciutat de Reus - vinguin d’on vinguin - que és plural, que parlar dels problemes reals de la gent i que té diverses sensibilitats polítiques. És un ampli reflex del nostre espai polític i de la nostra ciutat.

Des d’Ara Reus som nous, però no novells i ens mou la il·lusió de poder estar al servei de la ciutadania perquè estem compromesos amb la ciutat. Tenim vocació de govern i hem demostrat tenir una gran experiència en la gestió pública administrant el 40% del pressupost municipal.

En aquests temps ens hem adonat que milers de reusencs compartim el mateix somni. El somni de tenir una ciutat més justa, social, moderna, segura, divertida, integradora i pròspera. Un Reus que recuperi la seva capitalitat.  

Ara Reus és sinònim de seny, transparència, moderació, progrés, futur, treball en equip i màxima dedicació per la nostra ciutat, Reus. Rubio ha conclòs l’acte reclamant que ningú arriba més lluny d’allí on es proposa i a a nosaltres ens agradaria comptar amb el vostre de milers de reusencs per esdevenir l’Alcalde de tots els reusencs.


 


Com col·laborar amb AraCatalunya?