Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

OCTUBRE
2019

Aquest diumenge vam participar al Clean Up Day. Recollint brossa amb l'objectiu de mantenir la ciutat de Reus neta

CATEGORIA

Aquest diumenge vam participar amb un grup de voluntaris Al Camp Residu Zero realitza'n una recollida de brossa a Reus, a l'entorn de l'escola la Vitxeta. Es va organitzar per la Jove Cambra de Reus i van participar membres del centre educatiu de l'escola de la Vitxeta, la Jove Cambra de Reus i la Jove Cambra de Catalunya.

Hi va haver més de 60 voluntaris que van recorre el camí de la Selva fins al barranc del Picarany i van recollir diverses deixalles com restes de poliestirè, sabates, una serra, restes de televisors i aspiradors, persianes, etc. Del total de les deixalles recollides, van omplir un contenidor de dos metres cúbics de rebuig, un altre de 250 litres de vidre i un de 300 litres ple de plàstics i envasos.

El grup Al Camp Residu Zero té l'objectiu de conscienciar a la ciutadania, trobar l'origen de la brutícia i recollir-la a diferents indrets naturals.
 


Com col·laborar amb AraCatalunya?