Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

OCTUBRE
2019

Ahir la Dolors Vázquez, la nostra regidora de la Guàrdia Urbana va recollir el premi Vision Zero Municipal

CATEGORIA

Reus és una de les quatre ciutats catalanes de més de cent mil habitants, ahir va rebre el premi Visió Zero Municipal per haver tingut «zero morts» en accidents de trànsit durant 2018 en les seves vies urbanes. La nostra regidora de la Guàrdia Urbana, Dolors Vázquezva tenir el honor de recollir el premi. 

Reus junt amb Lleida (Segrià), Mataró (Maresma), Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i Reus (Baix Camp), van rebre el premi, amb deu ciutats espanyoles més. Van ser guardonades dins del primer Congrés Nacional de Mobilitat que es va celebrar a IFEMA, a Madrid, en coincidència amb el Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible Trànsit 2019. 


Com col·laborar amb AraCatalunya?