Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

DESEMBRE
2019

41a edició del Parc de Nadal de Reus

CATEGORIA

Portes obertes a la imaginació i la diversió al Parc de Nadal de Reus. Aquest divendres 27 a la tarda s'ha donat el tret de sortida a la 41a edició del certamen, que enguany gira al voltant del ball 💃 i el bàsquet.🏀

De fet, aquestes són les dues vessants que tindran un protagonisme especial, gràcies a l'Any Roseta Mauri i Reus Ciutat del Bàsquet respectivament. En total, una seixantena d'entitats de tot tipus participen en aquesta edició amb una vuitantena d'activitats i s'allargarà fins el 4 de gener. Tot plegat, a les instal·lacions de FiraReus que ocuparan més de 6.000 m². A més de les activitats permanents, durant aquesta edició cada dia es podran fer iniciatives diferents que duran a terme les diferents entitats col·laboradores.

La principal novetat d'enguany és el preu de l'entrada, que passa de valdre 5 euros a 3 euros tant pels nens com pels seus acompanyants. Els menors de dos anys, podran entrar de forma gratuïta. Cal recordar que els pares i mares, fins ara, no pagaven entrada. A banda d'aquest fet, les activitats exteriors amb els elements tradicionals de les fires d'atraccions passen a ser gratuïtes. Paral·lelament, en l'àmbit de la solidaritat el Parc de Nadal col·labora amb la recollida solidària de joguines noves anomenada 'Cap nen sense joguina' que es farà fins el 2 de gener.

El Parc obrirà les portes a partir d'aquest divendres fins al dissabte 4 de gener, de 15:00h a 21:00h, excepte el 31 de desembre que tancarà a les 20:00 h i l’1 de gener, que romandrà tancat.

📆 Del 27 al 4 de gener, de ⌚ 15:00h a 21:00h


Com col·laborar amb AraCatalunya?