Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

ABRIL
2019

Daniel Rubio rep un premi TOYPS de la JCI Catalunya

CATEGORIA

El guardó ha estat concedit en la categoria d’Afers Polítics i governamentals.

 

Aquest dissabte 27 d'abril el regidor de l’Ajuntament de Reus i candidat a l’Alcaldia Daniel Rubio Angosto ha estat guardonat amb un premi TOYPs - Ten Outstading Youth People - organitzats per al Jove Cambra Internacional de Catalunya. En la present edició Jove Cambra Internacional de Reus ha optat per presentar en la categoria d'Afers Polítics, Legals o Governamentals al Regidor de Medi Ambient, Ocupació i RRHH, el Daniel Rubio, qui ha resultat el guanyador.

La Jove Cambra Internacional ha volgut destacar amb aquest premi la seva gran trajectòria professional des que va entrar a l'Ajuntament fa 3 anys on haimpulsat diverses iniciatives per millorar la ciutat i la vida de la ciutadania, a més de premiar-lo com a membre destacat de l'entitat, qui coneix la importància d'aquest premi. Alguns dels projectes que han estat millor valorats pel jurat són l’impuls de la mobilitat sostenible del Car Sharing Municipal implantat en els darrers meses a la ciutat de Reus amb vehicles elèctrics i híbrids, la renovació de la bassa del Mas Iglesies amb l’objectiu de reaprofitar millor els recursos hídrics o la creació de polítiques d’ocupació actives que han permès que més de 1200 persones hagin trobat treball en els darrers 3 anys a la ciutat de Reus.

Aquests premis són anuals i serveixen per reconèixer formalment l'excel·lència als joves que es destaquen en els seus camps i creen canvis positius en la societat i el seus entorns. Amb aquest premi la Candidatura del Daniel Rubio Angosto s’elevarà al la JCI Internacional qui optarà a revalidar el títol a nivell Internacional en el marc del proper Congrés Mundial que es celebrarà a Tallin, Estonia.

Les 10 categories dels premis TOYP’s:
- Assoliments comercials, Econòmics o empresarials.
- Afers polítics, legals o governamentals.
- Lideratge i èxits Acadèmics.
- Assoliments culturals.
- Lideratge moral o ambiental.
- Contribució a la infantesa, a la pau mundial o als drets.
- Servei humanitari i voluntari.
- Desenvolupament científic i tecnològic.
- Superació i èxits personals.
- Innovació mèdica.


Com col·laborar amb AraCatalunya?