La Volta Ciclista a Catalunya arribarà a Reus el 25 de març

Jordi Cervera Ara Reus Vola Ciclista Catalunya 2017.02La Volta Ciclista a Catalunya torna a Reus 54 anys després de la darrera ocasió que la prestigiosa prova va passar per la ciutat l'any 1963. La penúltima etapa de l'edició 2017, prevista pel dissabte 25, de març arribarà a la carretera de Salou tal com han explicat aquest dimecres el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i el director general de la Volta, Rubèn Peris. 

En l'acte de presentació també hi han assistit Francesc Sunyé, un dels participants del territori a l'edició de l'any 1963 que va acabar a Reus, i altres esportistes i directius com Jordi Mariné, Núria Florencio i David Llauradó.

La que serà 97 edició de la Volta preveu la participació d'uns 25 equips professionals amb més de 200 corredors entre els quals hi podria haver esportistes tan coneguts com Chris Froome i Alberto Contador. El director general de la prova ha destacat que gràcies a la cobertura televisiva internacional, uns 50 milions de persones podran veure l'arribada a Reus.

El regidor d'esports ha assegurat que la implicació en aquest prestigiós esdeveniment ciclista contribuirà a la promoció de l'esport en general i també a la projecció de la ciutat.