La primera hora de pàrquing gratuïta i el Pla d’autoprotecció del pavelló, les propostes d’Ara Reus

Ar

Cervera tornarà a demanar la creació d’una comissió de seguiment pel projecte Metrovacesa. Són molt, encara, els dubtes que genera el projecte de Metrovacesa, tot i que en breu s’iniciïn les obres de la reducció de la volumetria del nou centre comercial. També recordem que el nou contracte no ofereix el cent per cent de les garanties de cobrament dels imports establers.

És per això que Ara Reus presentarà la moció que permeti la creació d’una comissió de seguiment en l’operació de Metrovacesa entre l’Ajuntament de Reus i els grups municipals que tenen representació conjuntament amb la Cambra de Comerç de Reus, Unió de Botiguers, Foment Reus Empresarial, El Tomb de Reus i la Federació d’Associació de Veïns. 

D’altra banda, i en forma de prec, Jordi Cervera treballarà per aconseguir que els pàrquings de la plaça de les oques i del mercat de Carrilet ofereixin la primera hora d’estacionament de forma gratuïta per als clients del Mercat i que aquesta hagi d’estar abonada pels paradistes. D’ençà el trasllat de l’antic Hospital cap al TECNOPARC, els carrer Sant Joan i els seus confrontants han perdut un gran volum de visitants i potencials consumidors. Des d’Ara Reus apostem per la revitalització d’una àrea comercial molt important de la ciutat pel volum de comerços, oficines i establiments de restauració que es concentren a la zona, i és per aquest motiu que si oferim la primera hora a cost cero serà un punt d’atracció comercial.

En matèria esportiva Ara Reus presentarà la pregunta si el pavelló olímpic i les instal·lacions esportives municipals adscrites a Reus Esport i Lleure disposen dels plans d’autoprotecció complementaris prèvia a la realització d’esdeveniments esportius d’acord al compliment del Decret 82/2010 del 29 de juny de la Generalitat de Catalunya i s’hi s’han celebrat esdeveniments esportius i/o macro festes durant els darrers 5 anys en el que el pavelló municipal no hagués tingut l’ esmentat Pla d’autoprotecció aprovat ni el Ple d’emergències municipal.