La gala dels Premis Esport i Ciutat, aquest divendres 8 de setembre al Pavelló Olímpic Municipal

 

JordiCervera Esport PremisCiutatIEsportReus2017 AraReusAquest divendres, 8 de setembre, el Pavelló Olímpic Municipal serà l'escenari de la gala de lliurament dels Premis Esport i Ciutat corresponents a la temporada 2016/2017. Aquesta sisena edició dels premis es portarà a terme a partir de les 20:30 h i es retransmetrà en directe per Canal Reus TV.

Els premis Reus Esport i Ciutat tenen per objecte reconèixer anualment diversos àmbits de l’esport, uns premis que tenen sentit simbòlic i de reconeixement públic i que es lliuraran en aquesta edició a 27 premiats dins un total de 14 modalitats: Pioners de l’esport, Dirigents de l’Esport, Tècnics d’Esport base, Tècnics d’Esport de Competició, Valors de l’Esport, Esport adaptat, Millor Club o secció esportiva d’esport base i de categoria absoluta, Millor esportista Màster Masculí i Femení, Millor esportista de promoció Masculí i Femení, Millor Esportista absolut masculí i Femení i els premis d’Honor.

Jurat
La decisió del jurat es coneixerà durant la gala d'aquest divendres. El jurat és presidit pel regidor d’Esports Jordi Cervera i integrat per un total de vuit membres, entre els quals un representant de la Secretaria General de l’Esport i sis redactors d’esports dels diferents mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació esportiva de la ciutat.

L’entrada a la gala és gratuïta i es demana al públic assistent que faci la seva entrada abans de les 20:15 h per poder-se acomodar amb suficient antelació. Aquesta edició dels Premis Esport i Ciutat inclourà una estrena musical per encàrrec de la Regidoria de l’Esport en motiu de la Ciutat de la Cultura Catalana Reus 2017.

Jordi Cervera ha volgut posar en relleu l’importància dels premis com estímul i reconeixement de l’esport de ciutat i com a punt de trobada a l’inici d’una nova temporada esportiva plena de reptes i objectius individuals i col·lectius.