La 8ª cursa de Sant Silvestre 2016 presenta novetats en el recorregut i incorpora la Sansi Kids

Jordi Cervera Sant Silvestre Reus Ara ReusLa 8ª edició de la cursa de Sant Silvestre 2016 de Reus presenta com a novetat el canvi d'ubicació del lloc de sortida i arribada, que passa a ser a l'avinguda de Sant Jordi davant del centre comercialLa Fira, que en aquesta edició és el principal patrocinador de l'esdeveniment. El recorregut, de 5 quilòmetres, s'iniciarà a les 17:15 h del dia 31 de desembre i tornarà a tenir com a escenari destacat la zona més cèntrica de la ciutat. El programa incorpora la Sansi Kids, la cursa infantil, que es portarà a terme a partir de les 16:30 h, tot just abans de la cursa clàssica.

La Sansi Kids, que en altres edicions es portava a terme en una data diferenciada, s'adreça a infants de 0 a 12 anys, amb els més menuts acompanyats dels seus pares o tutors. La cursa, a més de l'aspecte esportiu i lúdic, té un vessant solidari ja que una part de la recaptació es destinarà a l'ONG Intermón Oxfam.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha agraït la tasca de totes les persones, entitats i empreses que fan possible l'organització de la Sant Silvestre de Reus i ha animat la ciutadania i les persones aficionades a l'esport a participar en aquesta cursa. Cervera ha agraït especialment la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Reus per facilitar el desenvolupament de la prova pels carrers del centre de la ciutat.

A la presentació de la vuitena edició de la Sant Silvestre de Reus 2016 hi han participat, a més de Cervera, el director de la prova Ferran Cardiel; el responsable de Mobilitat de la Guàrdia Urbana, Joan Bonillo i la directora de La Fira Centre Comercial, Mayte Forján.