Jordi Cervera, “El nou pàrquing per a autocaravanes està mal planificat i és del tot ineficaç”

 

Foto RP Critica parking Caravanes webL’11 d’abril de 2014 Ara Reus havia instat al govern a crear una àrea de servei complerts per als usuaris del caravanning

Divendres passat l’equip de govern de CIU va presentar l’adequació de quatre places per a l'estacionament d'autocaravanes en l'àrea de zona blava situada davant de la Biblioteca Central Xavier Amorós. Una adequació que el portaveu d’Ara Reus, Jordi Cervera ha titllat de mal planificada, totalment ineficaç i com l’invent de TBO del govern de Reus. La prova està en que en el comunicat de l’Ajuntament reconeixien que: “per aparcar una autocaravana, l'usuari haurà d'abonar el mateix import que paguen els vehicles en aquesta zona i que les autocaravanes només podran estacionar, en cap cas, és permès acampar o treure algun moble o extensió del vehicle.”

Actualment, i segons normativa de la DGT, les autocaravanes ja podien estacionar a les zones blaves sense cap necessitat que hi hagi una zona marcada com a ús exclusiu  i per tant la mesura que  ha fet el govern ha estat del tot mal planificada i és del tot ineficient. 

L’objectiu de la proposta d’Ara Reus i segons el que es va acordar en el ple de l’11 d’abril de 2014, era arranjar i dur a terme una àrea de servei per a autocaravanes  que incorporés panells d’informació de la ciutat, atenció al viatger, punts de càrrega d’electre per als vehicles, punts per a fer canvis d’aigües netes i brutes... En definitiva oferir un serveis complerts per als turistes que poden gaudir de la nostra ciutat com a destí turístic, comercial, gastronòmic, cultural...

Un altre dels motius de crítica del grup Ara Reus és que la senyalització només s’ha fet amb català. Si el Sr. Arza hagués dedicat 5 minuts a pensar com hauria de ser una zona exclusiva per les autocaravanes i no hagués actuat per la necessitat de sortir en fotos als mitjans de comunicació, hauria arribat a la conclusió que la senyalització també s’hauria d’haver instal·lat en anglès, francès i/o alemany. Només fa falta buscar per Internet i veure que el 55% dels usuaris del caravàning de tota Europa són d’Alemanya, França i Regne Unit, ha afirmat Cervera.        

Per grup municipalista aquesta és una prova més que les polítiques de Convergència i Unió no tenen cap mena de planificació i que actuen de cara a la galeria, sense criteri i sense rumb de política municipal. 

 

VÍDEO 

{youtube}7JAg8KD5jJc{/youtube}