Jordi Cervera acusa a Pellicer de manca d’ètica política per la Boca de la Mina

 

Més de 60 persones es van aplegar a la concentració

Després d’un any que Ara Reus porta sol·licitant l’arranjament del passeig de la Boca de la Mina, el govern municipal de CIU i PP ha escoltat els suggeriment dels veïns i del nostre grup municipal i es compromet a realitzar un conjunt de millores en l’enllumenat i a instal·lar nous elements de jardineria i aparells de gimnàstica al passeig de la Boca de la Mina.

Ara Reus va organitza ahir dimecres 3 de setembre la I Convocatòria Municipal per l’arranjament i en defensa del passeig de la Boca de la Mina i més de 60 persones es van aplegar en la manifestació concentració municipal.

Jordi Cervera va denunciar que aquest govern municipal porta 3 anys donant l’esquena als veïns del barris de Reus i que el que avui s’ha dut a terme al Barri Gaudí es realitzarà en altres punts de la ciutat per intentar millora la ciutat de Reus. El portaveu d’Ara Reus també va acusar a l’Alcalde de manca d’ètica política en l’afer de la Boca de la Mina i que és un Alcalde que funciona a cop de titular sense un projecte clar de ciutat.

Ara Reus està obert a que tots el ciutadans ens enviïn les seves queixes i suggeriments per tal de fer pressió a aquest govern que durant 3 anys no ha fet cap acció municipal i que ara a 9 mesos de les eleccions municipals vol fer polítiques de fum.

Després de les pressions rebudes per part dels veïns i d’Ara Reus, l’equip de govern ha anunciat que destinarà una partida de 50.000 euros per l’arranjament. 

{youtube}EOD786ppPOc{/youtube}