Gran èxit de la caminada popular Vilaplana-Reus amb prop de 600 participants

Jordi Cervera CaminadaPopularReusVilapla Esport1La caminada Vilaplana-Reus ha inaugurat aquest diumenge 12 de febrer amb gran èxit i 588 participants el cicle anual de caminades populars, que inclou cinc activitats durant aquest 2017. El programa organitzat per la Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure en col·laboració amb Tretzesports té com a finalitat apropar la pràctica de l'exercici físic a la ciutadania amb una proposta de baix impacte com és caminar. 

Des de l'organització s'ofereixen incentius als inscrits i participants a les 5 caminades del 2017 que lliurin els comprovants de participació, els quals optaran al sorteig d’importants premis dels patrocinadors d'aquesta activitat.

Primera caminada
La primera caminada, que s'ha realitzat aquest diumenge 12 de febrer, ha tingut 588 participants dels 614 inscrits. S'han plantejat dos trams lineals (un de 13,3 km i un altre de 7,2 km) amb sortida a les 10:00 h des de Vilaplana i a les 10:45 h des de Maspujols, amb arribada en tots dos casos a la plaça del Mercadal de Reus. A la sortida de Vilaplana hi han estat presents el regidor d'Esports del municipi, Josep Bigorra, i el regidor d'Esports de Reus, Jordi Cervera. Aquest també ha estat present a la sortida de Maspujols, acompanyant a l'alcalde de la població, Josep Rabascall.

L’organització ha facilitat un servei d’autobús que ha traslladat els participants des de la plaça de les Oques fins als dos punts de sortida.