ExproReus 2013 serà l'edició amb menys representació de l’automoció

Cervera,  la exproReus s’està convertint en exproPP

El grup municipalista Ara Reus ha denunciat aquesta tarda en roda de premsa que la propera edició de la fira multisectorial ExproReus serà l’edició que tindrà menys representació del sector de l’automoció dels darrers anys.  Segons les informacions a les que Ara Reus ha tingut accés fins a un 80% de les marques de l’automoció de la comarca del Baix Camp deixaran d’assistir en la present edició per la falta de compliment de l’acord pres entre els organitzadors de ExproReus i la comissió de concessionaris de ASTAVE en data de 22 de juliol de 2011.

Cervera afirma que el major perjudicat de tota aquesta operació serà el visitant, qui no tindrà tot el ventall de marques per poder comparar a l’hora de realitzar la compra del nou vehicle. Entre les que no assistiran destaquen Renault, Ford, BMW, Mini, Audi, Honda o Volkswagen entra altres.

Des d’Ara Reus s’ha parlat amb tots els agents comercials i s’ha demanat de forma explícita tant a la primera tinent d’Alcalde, Alícia Alegret; com al propi Alcalde, Carles Pellicer; que  negociïn amb els concessionaris perquè es compleixin els acords del contracte amb ASTAVE. També som coneixedors que demà dia 2 d’octubre hi haurà una reunió del comitè executiu de la Fira en la que es tractarà aquest afer. Des d’Ara Reus demanem que s’apliqui la voluntat política i que es negociï per tal que el visitant tingui la major oferta comercial en la que, fins a dia d’avui, ha estat una de les fires multisectorials més importants de Catalunya.   

El portaveu d’Ara Reus critica que els espais buits que ocuparien aquestes marques d’automoció seran omplertes amb estands institucionals. És incomprensible que entre CIU i PP no es posin d’acord amb un assumpte tant important tenint en compte que ExproReus és la fira que més factura i que suporta part de les despeses anuals de tota la fira. La ExproReus s’està convertint en ExproPP, ha conclòs Cervera.