Contradiccions en les declaracions de Pérez davant del Jutje

 

Perez als jutjatsEl grup municipal Ara Reus, mitjançant aquest comunciat, manifesta el malestar i la disconformitat amb l’actitud que ahir va tenir l’exalcalde de Reus Lluís Miquel Pérez en negar-se a respondre a les preguntes de la nostra lletrada. Destaquem que Pérez va respondre a totes les parts a excepció de la del nostre partit. Ara Reus considera que aquesta actitud respon a la voluntat d’ocultar informació davant Ara Reus. 

Des d’Ara Reus ho considerem com una tàctica de defensa jurídica orquestrada amb la finalitat d’eximir-se de tota la possible responsabilitat que Pérez, com Alcalde i President d’Inova, va dur a terme durant 12 anys a la nostra ciutat.

A més, considerem que Lluís Miquel Pérez falta a la veritat quan afirma no conèixer a Batesteza en el moment de la seva contractació. Aquestes declaracions es contradiuen a les que el propi exalcalde va pronunciar a mitjans de juny del 2013, en la seva compareixença en la Comissió d'Investigació de la Sanitat Catalana celebrada al Parlament de Catalunya. Aquell 16 de juny Pérez va defensar el model d’Innova i va afirmar que "vaig donar el vist-i-plau a la contractació dels serveis de Carles Manté i de Jorge Batesteza i n'era conscient de les remuneracions fixades, unes quantitats que vaig sol·licitar que es fessin per la banda baixa del mercat d'aquell moment".

Pérez també va afirmar en aquella mateixa comissió que "hi pot haver hagut alguna cosa mal feta però no crec que es tracti d'un delicte. Ratifico el meu suport a la persona de Josep Prat i la meva sorpresa serà majúscula si al final hi ha alguna greu irregularitat". Ara, aquestes mateixes declaracions ens sorprenen molt ja que l’exalcalde sembla que responsabilitzi al cent per cent a Josep Prat de tota la gestió del holding empresarial reusenc. 

Des d’Ara Reus també es recorda que és significatiu com en aquella mateixa Comissió es fes públic que la persona que va ocupar el càrrec de l’arquitecte Batesteza un cop aquest va deixar el CatSalut va ser el número 2 de la llista de Pérez i actual Regidor del PSC, el Sr.  Jordi Lamas.

Jordi Cervera ha aprofitat aquest comunicat per demanar-li a l’Alcalde, Carles Pellicer, que defensi els interessos de la ciutat i constitueixi d’una vegada per totes la taula de treball per crear el Pacte anticorrupció de Reus. Cervera li recorda a Pellicer que es va abstenir com a Diputat en el Parlament de Catalunya, a la investigació creació d'una comissió d'investigació sobre els presumptes casos de corrupció i d'irregularitats a la sanitat catalana, que estan afectant a Reus. 

*Foto ReusDigital

Vídeo de Lluís Miquel Pérez on reconeix que coneixia Bastesteza a la comissió d'investigació del Parlament de Catalunya

{youtube}XvnWxOK1An8{/youtube}