Cervera: “Pellicer no és un bon exemple, ni té esperit de servei per als ciutadans”

 

Després d’haver conegut totes la majoria de les retribucions fixes i/o per assistències dels Regidors i Regidores de l’Ajuntament de Reus, el grup municipalista Ara Reus es manifesta mitjançant aquest comunicat per exposar la seva opinió al respecte de tot el publicat.   

Jordi Cervera acusa a Pellicer d’abusar de “dedocracia” havent col·locat a dit a 14 càrrecs de confiança que li costen a la ciutat 636.400 euros i de manipular i marcar diferències entre els seus regidors de govern pagant retribucions que oscil·len entre els 39.000 i els 90.000 euros.

Des d’Ara Reus no entenem com entre els Regidors de govern, que desenvolupen en principi les mateixes funcions, que ostenten els mateixos  càrrecs i amb dedicació exclusiva, puguin tenir sous tant dispars.  Cervera també es pregunta els motius perquè una Regidora tingui un sous equiparable a la del Director General de L’Ajuntament de Reus quan no té cap mena de responsabilitat en la seva gestió.

El partit municipalista també critica que l’Alcalde hagi fet públic els sous quan porta més de tres anys de legislatura. És un exemple més que el govern de CIU i PP treballa a batzegades i que improvisa sobre la marxa. Si l’Alcalde volia exercir la transparència en la seva gestió hauria d’haver publicat i limitat els sous el primer dia de legislatura. Pellicer no és un bon exemple per als ciutadans i amb aquest sous no demostra tenir esperit de servei per a la seva ciutat, ha afirmat Cervera.

El partit de Jordi Cervera també troba lamentable que mentre en l’empresa privada s’han ajustat les nòmines és abusiu que els Regidors de Govern s’hagin augmentat les seves retribucions.

Ara Reus es compromet que al 2015, com a partit de govern, es realitzaran les reduccions i s’igualaran les retribucions entre els Regidors així com la dels càrrecs de confiança, que en l’actualitat són excessius i desmesurats. 

 

CONSULTA LES RETRIBUCIONS DEL GRUP MUNICIPAL ARA REUS

 

Taula Sous