Ara Reus titlla d’inoperant al Regidor d’Esport per no aconseguir espònsors pel Mundial de patinatge

{youtube}ATwV86beOhY{/youtube} 

El grup municipalista Ara Reus ha mostrat avui la seva indignació davant les declaracions fetes pel Regidor d’Esports, Sr. Sebastià Domènech, a la Cadena Ser en les que ha reconegut que no assolirà els espònsors suficients per cobrir el pressupost de 400.000 euros que necessitarà la celebració del Mundial de Patinatge que es celebrarà a Reus del proper 27 de setembre a l'11 d'octubre.

El portaveu del grup municipalista, Jordi Cervera, ha titllat d’inoperant i de manca d’aptitud al Regidor d’Esports. Des d’Ara Reus no es dóna crèdit a la poca capacitat de generar negoci, de cercar contactes a nivell internacional dels sectors empresarials relacionat amb el món de l’esport i, en definitiva, d’aconseguir finançament econòmic privat.

El partit local ja vaticina que aquesta falta d’ingressos d’espònsors i empreses privades l’acabarà sufragant el ciutadà de Reus amb els seus impostos, fet que des d’Ara Reus es critica i s’està totalment en contra. Una vegada més la butxaca del contribuent acaba pagant la mala gestió d’aquest govern, ha conclòs Cervera. 

El Regidor d’Ara Reus també ha afirmat que; es nota la manca de previsió i d’experiència del Regidor d’Esports en aquesta matèria. No és possible que amb l’interès que desperta el Mundial de Patinatge i la rellevància que té aquest esdeveniment; a poc dies de la seva inauguració no tinguem cobert el pressupost de 400.000 euros. Tot el contrari, les organitzacions mundials d’aquests esdeveniments es donen per generar ingressos a la ciutat i també a la pròpia regidoria.