Ara Reus titlla de dantesc l’episodi i desproporcionada la indemnització de 30.000 € que haurà de pagar Innova a l’extreballadora del Partit Popular

 

Alícia AlegretEl grup municipalista no descarta portar aquest afer al jutjat de guàrdia o a Fiscalia 

El portaveu d’Ara Reus, Jordi Cervera, s’ha pronunciat avui en relació al judici que ahir s’havia de celebrar contra l’exregidora Alícia Alegret per un presumpte mobbing a una de les treballadores del grup municipal del Partit Popular de Reus. L'exprimera tinent d'alcalde de Reus, Alícia Alegret, va arribar a un acord amb la  treballadora que l'havia denunciat per assetjament laboral. Finalment, l'empleada acomiadada ha acceptat una indemnització de 30.000 euros que haurà de pagar Innova.

Des d’Ara Reus es considera que aquest episodi té masses opacitats. Primer, el que és dantesc i imcomprensible és que per 20 mesos de feina de l’extreballadora, Innova o el que és el mateix, l’erari municipal que paguem entre tots els reusencs,  s’indemnitzi amb una quantitat de 30.000 €. A més, Jordi Cervera recorda que aquesta denúncia neix perquè la extreballadora del Partit Popular de Reus va rebre un presumpte mobbing  per part de la Sra, Alícia Alegret i que per tant és incomprensible que per culpa d’aquest suposat assetjament l’exregidora del PP faci recaure tota la responsabilitat econòmica en els pressupostos municipals. Amb aquest 30.000 € que són 5 milions de les antigues pessetes es poden donar moltes cobertures a serveis socials, ha afirmat Jordi Cervera.

Un altra punt a tenir en compte és un principi de legalitat, de com una empresa pública (Innova actual Reus Serveis Municipals) pot pagar una indemnització sense que un jutge hagi dictaminat sentència o hagi imposat la quantia indemnitzatòria a pagar.  

El que més ens crida l’atenció és que l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, hagi donat el vist i plau a aquest pagament de 30.000 € tenint en compte l’estat de l’economia de la nostra ciutat. Pel portaveu d’Ara Reus aquest afer de novel·la negra es podria considerar com una prevenda política i un pacte polític a l’ombra entre CIU i PP. D’aquesta manera el partit popular donaria suport als pressupostos de les empreses municipals i als pressupostos de l’Ajuntament a canvi de responsabilitzar-se de la indemnització de l’extreballadora del Partit Popular.

Ara Reus presentarà en el proper Consell d’Administració o en sessió plenària una pregunta en relació a aquests fets i els serveis jurídics del partit municipalista estan estudiant la possibilitat de posar en coneixement del jutjat de guàrdia o Fiscalia l’afer.

(Foto Diari de Tarragona)