Ara Reus sol·licita que s’ampliï a 24 hores el serveis d’hemodinàmica

 

Roda de premsa 22 05 2013

El 50% del cost del servei d’hemodinàmica l’assumeix l’Hospital Sant Joan de Reus

 

El partit municipalista Ara Reus, mitjançant aquest comunicat, mostra el suport a totes les entitats, moviments socials i sindicats que estan sol·licitant l’ampliació  obertura a les 24 hores del dia el servei d’hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII; i des d’Ara Reus es sol·licitarà al Departament de Salut que confirmi quan té previst fer aquesta ampliació.

D’altra banda el portaveu d’Ara Reus, Jordi Cervera, ha criticat que l’Alcalde de Reus no hagi assistit a la reunió que ha tingut lloc aquest matí a la ciutat de Tarragona en la que s’ha treballat sobre les mesures i accions que permetrien obrir la unitat d’hemodinàmica les 24 hores.

Cervera ha recordat que el 50 per cent les costos d’aquest unitat es financen a través de l’Hospital Sant Joan de Reus i que per tant, és un servei que dona cobertura també a la nostra ciutat. L’Alcalde de Reus hauria de ser el primer que es posicionés a favor de l’obertura de la unitat mèdica atès que la nostra ciutat i els nostres ciutadans aporten econòmicament la meitat del cost del servei, ha conclòs Cervera.

Des d’Ara Reus es sol·licitarà i es donarà suport a qualsevol moviment que tingui com a objectiu l’obertura dels serveis d’hemodinàmica de forma continuada ja que la finalitat de la política sanitària d’Ara Reus és assegurar la cobertura d’aquest servei, que ha d’estar obert les 24 hores i que permetrà oferir un servei sanitari territorial integral i de qualitat.