Ara Reus retirarà la denuncia contra el Sr. Berguedà pel cas Tecnoparc, un cop es confirmi el retorn dels diners mitjançant el document oficial del jutjat.

2. AraReus JordiCervera DanielRubio CasTecnoparcAvui dimecres 15 de març del 2017, des de la seu del partit, els dos regidors Jordi Cervera i Daniel Rubio han valorat la consignació al jutjat de 33.912 €. d’un dels imputats del cas Tecnoparc, en aquest cas, la del Sr. Berguedà.

Com ja va es va anunciar el 14 de febrer del 2012 en els jutjats, l'únic que es vol, es que es tornin els diners a l'Ajuntament i que en cas que fos així, Ara Reus retiraria les acusacions.

Mai s’ha volgut fer escarni ni personal ni polític de ningú. Les accions preses són i seran sempre en defensa dels interessos de la ciutat i dels ciutadans. Tal i com ha dit el nostre portaveu Jordi Cervera “"el que nosaltres volem és que allò del poble torni al poble. Sempre hem dit que quan es tornessin els diners, nosaltres ens retiraríem de l'acusació. No volem posar a ningú a la presó".

El regidor Daniel Rubio a declarat que en cap cas s’ha fet un pacte ni cap negociació tant amb el Sr. Bergadà com amb el Sr. Cunillera.

Tanmateix, regidor, ha reconegut que "difícilment" es podria dir de Bergadà i Cunillera "que són innocents", recordant que la decisió d'Ara Reus d'anar als jutjats es va prendre "arran dels informes elaborats pel secretari i interventor de l'Ajuntament".

En la roda de premsa, també ha estat present l’abocada del partit, Dolors Vázquez, que ha declarat que encara que Ara Reus retires la querella contra el cas, la Fiscalia continuaria amb la seva acusació i conseqüentment que es celebrés un judici (basada en els presumptes delictes de falsedat documental i malversació de fons públics)".

Actualment procés es troba a l'espera que els advocats defensors presentin els seus escrits i el Sr. Bergadà tindria un límit de temps per retornar la quantitat obtinguda presumptament de forma il·legal fins a l'inici del judici oral, que a dia d’avui no té data.

{youtube}NKyVwgv8FuY{/youtube}