Ara Reus presenta la seva APP que inclou una solució Smart City

 

Foto APP Ara Reus NetL’aplicació és gratuïta i està disponible per sistemes Android i iOS

El grup municipalista Ara Reus segueix en la seva línia de política constructiva i d’aportar solucions intel·ligent destinades als reusencs perquè entre tots fem una ciutat millor i més sostenible.

En aquesta ocasió el portaveu d’Ara Reus, Jordi Cervera, ha presentat l’aplicació d’Ara Reus; acompanyat pel President del partit, Josep Mª Pujol, i el dissenyador de l’APP i cap de campanya, Daniel Rubio. La APP es podrà descarregar en mòbils, smart phones i tablets digitals que pretén ser eina de contacte directe entre els usuaris de l’aplicació i el grup municipalista. Es tracta d’una aplicació nativa que conté la informació del partit, notes de premsa, dades de contacte i xarxes socials de la formació reusenca.  

Com a solució Smart City l’aplicació conté una eina anomenada Millorem Reus que permetrà als ciutadans alertar directament a la formació d’Ara Reus de les incidències que es trobin a la via pública. L’objectiu d’aquesta és ser un canal de comunicació directe i bidireccional

Tothom qui vulgui es pot descarregar gratuïtament l’app, disponible tant per sistema operatiu iOS com per Android.

El President del partit, Josep Maria Pujol, ha estat bastant crític amb l’actitud que té l’actual govern d’immobilisme i de poca capacitat d’adaptació a les noves tecnologies. Pujol ha recordat que al novembre del 2013 Ara Reus va presentar una moció perquè Reus fes programes per convertir-se en ciutat intel·ligent i que tot i l’aprovació de la moció d’Ara Reus no s’ha actuat. 

Segons Daniel Rubio;  aquell reusenc que detecti un contenidor cremats, arbres sense esporgar, fanals a les fosques o actes incívics pot utilitzar l’aplicació que acte seguit activarem els avisos a les Regidories corresponents. 

 

LINK DESCARREGA DIRECTA

iOS: https://itunes.apple.com/es/app/arareus/id966061220?l=ca

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_arareus.layout

 

COM FUNCIONA LA APP

{youtube}vwu0JPPNvR4{/youtube}