Ara Reus denuncia l’abandó de la Boca de la Mina

Des de l’Escola Mowgli fins la Boca de la Mina no hi ha cap fanal, fet que provoca inseguretat entre els usuaris i veïns 

Boca de la Mina 04El grup municipal Ara Reus s’ha desplaçat avui fins al Barri Gaudí, concretament al Barranc de la Boca de la Mina, per denunciar l’estat en que es troba el passeig. D’unes setmanes cap aquí diversos veïns, esportistes i usuaris del barranc s’han adreçat al grup municipal per criticar l’estat de brutícia, poca lluminositat i inseguretat que provoca aquesta zona a partir de les sis de la tarda durant els mesos d’hivern.

Són molts els esportistes, caminants i usuaris que gaudirien d’aquest espai de no ser de la perillositat que corren degut a la foscor del mateix. Concretament des de l’escola Mowgli fins a la Boca de la Mina no hi ha cap fanals i al menys dues persones ens han presentat les seves queixes per ensurts amb persones desconegudes. 

Els veïns allí presents a més de queixar-se de l’estat del barranc de la Boca de la Mina, també han fet públic que els arbres i plantes del barri fa més de dos anys que no han estat fumigats, el que provoca durant els mesos d’estiu una gran quantitat de plagues d’insectes i mosquits.    

Jordi Cervera ha recordat a l’equip de govern de CIU i PP que; més enllà del tomb de ravals també existeix Reus,  tot i que sembla que pel  nostre equip de govern hi ha una gran diferencia entre el nucli urbà i la resta dels barris de la nostra ciutat