Ara Reus demanarà una rebaixa del cost de l’autobús urbà

 

Foto Rebaixa Cost BusUna de les grans notícies que han rebut els consumidors en els últims mesos és el progressiu abaratiment dels carburants com a conseqüència de la caiguda fulgurant de valor del petroli en els mercats internacionals, el que ja ha provocat algunes situacions d'inestabilitat i nerviosisme en els països productors. Aquest fenomen està provocant que en algunes estacions de servei de la província el preu del litre del gasoil A, per exemple, s'estigui acostant a l'euro, una situació que no es vivia des de fa cinc anys.

A la nostra ciutat actualment el bitllet senzill vàlid per a un viatge en autobús urbà costa 1,25 €, i el bitllet per anar a l’aeroport 3 €. D’altra banda la targeta T365 té un cost de 265,50 euros l’any.

És per aquest motiu que des d’Ara Reus considerem que l’Ajuntament de Reus hauria de ser sensible amb aquesta davallada de preus i considerant que l’empresa municipal Reus Transport  actualment també està estalviant els costos amb el combustible dels autobusos municipals s’hauria de fer una rebaixa en el cost del bitllet senzill i de les targetes dels autobusos urbans de Reus.

 

INVERSIONS QUE NO ARRIBEN 

D’altra banda el partit municipalista preguntarà sobre algunes inversions a les que l’equip de govern s’hi va comprometre amb els veïns, però que encara no hem vist cap moviment. Estem parlant de les inversions per l’arranjament de la boca de la mina i de la creació del pàrking d’autocaravanes. 

Va ser el passat 13 de novembre del 2013 quan Ara Reus va fer la primera denúncia sobre l’estat de la Boca de la Mina. Un passeig poc integrat en l’arquitectura de la ciutat però que va estar, temps enrere, un referent de Reus. Diversos veïns, esportistes i usuaris del passeig s’han adreçat al nostre grup municipal per criticar l’estat de brutícia, poca lluminositat, manca d’esporga de l’arbrat i inseguretat que provoca aquesta zona a partir de les sis de la tarda durant els mesos d’hivern.

Al setembre del 2014, en una segona roda de premsa i amb el suport dels veïns del Barri Gaudí Ara Reus va tornar a demanar que urgentment s’arrangés el passeig de la Boca de la Mina. Va ser en aquesta ocasió que l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, es va comprometre amb els veïns a destinar una partida de 50.000 euros per l’esmentat arranjament. D’aquesta promesa encara no hem vist cap compromís ferm per part  del govern i una vegada més veiem com l’Alcalde promet per després no complir amb les seves paraules, ha afirmat Cervera.

Succeeix el mateix amb el projecte d’execució per a la creació d’una àrea de serveis per a autocaravanes. Un compromís al que va arribar el govern en sessió plenària el passat 11 d’abril de 2014 a petició d’Ara Reus. En aquella ocasió el portaveu d’Ara Reus va defensar la proposta atès que la ciutat de Reus es troba situada al cor de la Costa Daurada, i és reconeguda turísticament però que estava mancada per l’acolliment al turista  que practica l’autocaravanning. Un tipus de turisme sostenible i de qualitat.

 

LINK DEL VÍDEO

{youtube}lDH2CP6rheY{/youtube}