Ara Reus demana una reestructuració de govern

Foto.Roda.de.premsa.Shirota

 

El grup municipalista veu conflicte d’interessos en cas que s’imputi a una tinent d’Alcalde  quan l’Ajuntament és part de l’acusació particular .  

 

Ara Reus ha convocat aquesta tarda roda de premsa per exposar el seu parer sobre el succeït en l’afer Shirota. El grup municipalista ha estat especialment crític amb l’actual equip de govern per dos motius. En primer lloc, per no haver depurat responsabilitats polítiques sobre el antics administradors de la societat – principals responsables – per com s’havia constituït aquesta empresa i per què l’Ajuntament de Reus s’havia fet càrrec del total de l’aval de 3 milions d’euros quan només tenia un 43,82 % de l’accionariat.

En segon terme, perquè la decisió de liquidar l’empresa d’investigació nutricional ha provocat una crisis interna en el govern municipal i aquesta ha desembocat en l’acusació de dos presumptes delictes a una tinent d’Alcalde. Ara Reus torna a lamentar la celeritat amb la que es va liquidar Shirota i que aquestes “decisions polítiques” han posat en dubte el prestigi de la ciutat.

Cervera ha demanat a l’Alcalde que es manifesti públicament sobre Shirota, que exigeixi responsabilitats al seu equip de govern i assessors i que reestructuri el seu equip de govern. En aquest línea el portaveu d’Ara Reus s’ha preguntat sobre quina serà la posició Jurídica de l’Ajuntament de Reus – que, recordem, està personat com acusació particular – en cas que s’imputi a la seva segona Tinent d’Alcalde.  És, principalment, per aquest motiu que se li demana a l’Alcalde una reestructuració del seu equip.

El portaveu d’Ara Reus, Jordi Cervera, ha titlla aquest tancament de la major TRAMA POLÍTICA de Reus (de l’antic Tripartit contra CIU i PP), on els interessos de partit han sobrepassat els interessos de ciutat i que ens trobem en una situació, clarament, de FIASCO i Crisis Política del Govern de Reus.

Les conclusions que fem des d’Ara Reus es que l’actual govern no ha estat a l’alçada en els grans decisions de futur de la ciutat, que no ha tingut mai cap projecte ferm i no ha existit mai un full de ruta, que ha estat un fracàs el pacte de gestió i que això ve provocat perquè mentre CIU i PP estaven a l’oposició no es van preocupar mai de fiscalitzar a l’antic tripartit ni van crear polítiques de gestió per Reus.