Ara Reus demana que el consistori reusenc recolzi políticament el manifest Volem BCN World

BCN-WORLD2El partit municipalista presentarà en el proper Ple municipal el manifest titulat «Volem BCN World» que van signar les quatre cambres de comerç de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls; associacions empresarials; la patronal de petites i mitjanes empreses PIMEC, i el sindicat UGT.

Aquesta moció es presenta amb la voluntat que l’Ajuntament de Reus – com a Institució – es posicioni territorialment, políticament i socialment a favor d’un projecte que és positiu per a la nostra ciutat, que és necessari per a les empreses de la demarcació i que generarà milers de llocs de treball directes i indirectes. 

Tot i ser conscients de les reticències que s’han generat entorn al macro projecte des d’Ara Reus es demana que el consistori hi jugui un paper fonamental en el desenvolupament del BCN World per a que les empreses locals de la nostra ciutat tinguin més oportunitats professionals. Cervera també sol·licita un exhaustiu control que eviti que els promotors tinguin carta blanca en el projecte.  Des de la formació municipalista creiem que l’equilibri comercial i l’adaptació d’una normativa sobre la regulació del joc han ser punts claus de la negociació i de la viabilitat del projecte turístic.

La ciutat de Reus ha de jugar un paper vital en aquest procés i juntament amb l’aeroport, les infraestructures locals, el nostre comerç, les rutes d’enoturisme, la marca Gaudí, la nostra cultura i la gastronomia hem de generar, de la nostra ciutat, un punt d’interès  turístic a nivell mundial.

Ara Reus demanarà que l’Ajuntament traslladi aquest acord i el posi en coneixement de les Cambres de Comerç de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls; associacions empresarials del territori; la patronal de petites i mitjanes empreses PIMEC, el sindicat UGT i a tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya.