Ara Reus congrega a més 80 persones al Barri Montserrat

 

Foto Barri Montserrat webEl partit municipalista Ara Reus continua amb les seves missions directes en els barris de la ciutat. Unes convocatòries municipals que sota el lema #MilloremReus aconseguim apropar-nos als ciutadans per escoltar els requeriments i suggeriments dels ciutadans de forma directa.

Aquest dissabte la trobada ha tingut lloc al Barri Montserrat on més de 80 persones durant tot el matí s’han aplegat a la carpa d’Ara Reus per sol·licitar al govern de l’Ajuntament de Reus que el Barri Montserrat també forma part de la ciutat, que paguen els seus impostos i que mereixen la mateixa atenció que la resta de barris de la ciutat.

Des d’Ara Reus es demana que es faci revisió l’arbrat del barri, concretament al final del carrer Pirineus on es troba un arbre que està molt inclinat degut a la seva alçada, pes i les arrels sobresurten del terra. En cas que no s’hi posin mesures aquest podria col·lisionar contra alguna casa i provocar la destrossa d’alguna vivenda i causar mals contra les persones que hi viuen. De fet, no seria la primera vegada que un arbre, per les circumstàncies abans esmentades, destrossa una casa del barri, ha afirmat Jordi Cervera.

El civisme, la mobilitat d’alguns carrers i la seguretat també han estat alguns dels assumptes destacats com a punts negres del Barri i que necessiten que l’Ajuntament intercedeixi per posar-hi solució.  Des de l’Associació Amics de la Moreneta també s’ha reivindicat la manca de neteja del barri i sobretot en la zona del barranc, on diversos veïns tenen problemes amb rates i altres tipus d’animals.

Tant Cervera com els membres de l’associació veïnal han demanat a l’Alcalde Carles Pellicer que compleixi totes les promeses que ha fet en el barri entre les que està l’adaptació d’un espai per fer una pista de futbol. Compromís al que Pellicer s’ha compromès fins a 3 vegades i que encara no s’ha dut a terme.

Foto Barri Montserrat 02 webENQUESTES DE VALORACIÓ d’ARA REUS

El portaveu d‘Ara Reus, Jordi Cervera, ha presentat també als mitjans presents les enquestes de satisfacció que està fent el partit de cara a conèixer quin és el nivell de coneixement del treball que ha fet el partit en aquest tres anys, com veuen els ciutadans al partit i als seus Regidors i quines són les necessitat i mancances que hi ha a la ciutat per les que Ara Reus hi podria posar-hi solució.  

Aquestes enquestes es repartiran per la ciutat i també es poden respondre en el web del partit www.arareus.cat/millorem-reus/enquesta 

 

 

 

 

 

 

 

VíDEO de la NOTICIA

{youtube}Vy2_Oz0U5y8{/youtube}