Ara Reus celebra que el govern hagi reconegut els seus errors amb les ExproReus dels anys anteriors

 

Foto Roda de premsa - 02Jordi Cervera, “CIU i PP practiquen electoralisme polític a 9 mesos de les eleccions després d’haver menyspreat i marginat al sector automobilístic de la comarca els darrers 3 anys”

El grup municipalista Ara Reus ha mostrat avui la seva satisfacció davant la rectificació de l’equip de govern de CIU i PP esmenant els errors de les edicions passades de les ExproReus, que havien provocat una davallada important en l’assistència i representació de marques de cotxes a la fira multisectorial de la nostra ciutat.

Jordi Cervera, portaveu d’Ara Reus, ha recordat es tractava de pura voluntat política  i que porten 2 anys demanant a l’Alcalde Pellicer i a la tinent d’Alcalde, Alícia Alegret, que donessin fidel compliment als acords del contracte signat el 22 de juliol de 2011 amb ASTAVE – Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Elements d’Automoció de Tarragona – fet que no s’havia produït.

Cervera recorda Ara Reus havia demanat de forma insistent solucions i capacitat de consensuar en aquest afer ja que els majors perjudicats dels darrers anys, a part del concessionaris de cotxes,  havien estat els visitants que no tenien tot el ventall de marques per poder comparar a l’hora de realitzar la compra del nou vehicle. Portem 3 anys que una de les fires multisectorials més importants de Catalunya només tenia entre 15 i 17 marques de cotxes exposades, una xifra de mínims històrics. Ara comencem a tenir la Fira que es mereix la nostra ciutat tot i que és molt millorable;  ha conclòs Cervera. 

És per aquest motius que des d’Ara Reus es qualifica de vergonyosa i de poca talla política la manera d’actuar d’aquest govern que no vol reconèixer públicament les aportacions que es fan des de la oposició i que amb el temps han d’acabar fent. 

Ara Reus celebra que el govern de CIU i PP, després de 3 anys, hagin fet marxa enrere a les seves polítiques de bloqueig als concessionaris de cotxes de la comarca, però lamenta que aquesta decisió arribi tant tard. De fet, Ara Reus titlla d’electoralisme polític aquesta decisió a 9 mesos de les eleccions, justament en la darrera edició ExproReus abans de les eleccions municipals.