Ara Reus apostarà per donar més protagonisme i visibilitat a les Associacions de Veïns i menys dependència política

 

Foto Visita Horts MiróEl grup municipalista Ara Reus ha visitat aquest matí el barri Horts de Miró en el marc de les actuacions directes, anomenades Convocatòries Municipalistes,  que està duent a terme a la ciutat de Reus.

Durant tot el matí han passat més d’un centenar de persones del barri, i el partit local ha pogut recollir les idees de millores i suggeriments que els veïns sol·liciten des de fa temps al govern municipal, però que aquest sempre contesta amb el silenci administratiu.

Des d’Ara Reus es valora molt positivament la tasca que desenvolupen les associacions de veïns i s’aposta per al independència política de les mateixes. El govern de Reus porta tres anys i mig desatenent als barris i a 4 mesos vista de les eleccions és intolerant veure com s’intenta silenciar i fer xantatge, ha afirmat Cervera. El portaveu d’Ara Reus presentarà en breu mesures del seu programa electoral que permeti una desvinculació de les Associacions de veïns dels partits polítics amb les que les entitats veïnals aconseguiran desenvolupar els seus programes i activitats amb independència del color polític que governi la ciutat.  

Des de l’associació de veïns es reclama que puguin gaudir de les instal·lacions del Centre Cívic Llevant i/o del col·legi Rubió i Ors durant l’exercici escolar, en horaris de tarda, i també durant els mesos d’estiu amb la finalitat d’oferir als infants i joves del barri un ampli ventall d’activitats, tallers i programes d’educació i d’entreteniment. La finalitat d’aquest iniciativa és que l’associació sigui una eina útil, constructiva i productiva per a la ciutat i que a més, aconsegueixi un major reconeixement i visibilitat entre els seus veïns.

Una altra de les qüestions que ha recollit Ara Reus, ha estat que el barri ha tingut un increment notable del nombre de gossos i animals que conviuen en el barri. Atès aquest augment s’han fet diverses instàncies a l’Ajuntament perquè s’habilitin espais d’ús exclusiu per als animals. Aquesta petició coincideix amb diverses propostes que Jordi Cervera d’Ara Reus ha presentat en plens municipals, en els que s’havia demanat més espais reservats per als animals i pipi-cans que compleixin amb els requeriments sanitaris. Des d’Ara Reus ja s’havia denunciat en altres ocasions que les taxes que abonen els propietaris dels animals a la nostra ciutat només tenien una finalitat recaptatòria, ja que després no gaudeixen de cap mena de servei ni de dret adquirit.